Merken

All Art Kwast biedt een uitgebreide collectie aan kwalitatieve meubels, akoestische oplossingen en whiteboards voor interieurarchitecten, projectinrichters en  projectmanagement bureaus.
Met ons merkaanbod kunt u een stijlvol, compleet voorstel presenteren.

Onze merken

Abstracta

De beste akoestische oplossingen en producten ter ondersteuning van o.a. flexplekken vindt u bij onze Zweedse fabrikant Abstracta. Het merk staat bekend om het mooie design en de goede kwaliteit van haar akoestische oplossingen voor kantoor.

COAT14

Weersbestendige siliconen meubels vindt u bij het Nederlandse merk Coat14. De duurzame producten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en eenvoudig schoon te maken. Door de siliconen coating (zand basis) kunt u zeer eenvoudig uw eigen ontwerp realiseren.

Crassevig

Zitoplossingen waarbij design, materiaalgebruik en vakkundigheid hoog in het vaandel staan vindt u bij de Italiaanse meubelfabrikant Crassevig. Het merk kenmerkt zich door haar vakmanschap van houten meubilair, gecombineerd met kunststof zittingen.

Lammhults

Unieke ontwerpen, gekenmerkt door innovatie en duurzaamheid vindt u bij Zweedse meubelfabrikant Lammhults. De tijdloze akoestische schermen, wandpanelen en verlichting gemaakt van natuurlijke materialen staan bekend als echte designklassiekers.

Segis

Het Italiaanse Segis is wereldleider in het ontwerpen van op zichzelf staande iconen in de markt. De ruime collectie van Segis bestaat uit authentiek, ergonomisch en praktisch designmeubilair voor de zakelijke projectmarkt.

Ben je geïnteresseerd in onze merken?