Crassevig

De Italiaanse fabrikant startte in 1969 startte als onderaannemer voor de meubelindustrie. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een zelfstandig, succesvol bedrijf dat zich met haar vakmanschap en creatieve zakelijke visie richt op het produceren
van tijdloze kantoormeubelen.

Design meubels van Crassevig

De producten van Crassevig worden in Italië geproduceerd, met aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast is het merk zeer dynamisch met toevoegingen van nieuwe materialen. Zo worden moderne houtsoorten bijvoorbeeld gecombineerd met metaal en staal voor een stijlvolle look, waarbij het zitcomfort niet verloren gaat. Het assortiment bestaat onder andere uit designstoelen, designbanken, design fauteuils, design tafels en design barkrukken.

Stijlvolle meubels voor zakelijke markt

Crassevig haalt haar inspiratie uit de sobere esthetiek van Noord-Europa en combineert Scandinavisch geïnspireerde ontwerpen met een Italiaanse mentaliteit, met oog voor detail. De meubels zijn herkenbaar en worden gewaardeerd door interieurarchitecten over de hele wereld. De designmeubels zijn terug te vinden in ’s werelds meest prestigieuze hotels, universiteiten, theaters en bedrijfskantoren.

Meer weten?

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Woerden om de producten te bekijken. Lees hier meer.