COAT14

COAT14 is geboren en getogen in Nederland en ontwikkeld na een intensieve zoektocht
naar duurzame grondstoffen en een duurzame productie. De ontwikkelaar, het Nederlandse bedrijf FEEK, heeft jarenlange ervaring met het coaten van schuim en de ontwerp- en toepassingsmogelijkheden hiervan.

Weersbestendig meubilair

Het meubilair van COAT14 wordt gemaakt met gecoat schuim. Hierdoor kun je jouw eigen ontwerp laten realiseren – van akoestische oplossingen zoals zitmeubelen, tot wandbekleding. Het materiaal is duurzaam en weersbestendig, waardoor je het designmeubilair zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De designmeubels voelen prettig aan en zijn comfortabel door de hoge elasticiteit. Daarnaast is COAT14 niet onder de indruk van graffiti: ballpoint veeg je er zo vanaf.

Duurzaam projectmeubilair

Na intensief onderzoek is er gekozen voor siliconen, met zand als grondstof. De coating van COAT14 projectmeubilair is VOC vrij en het materiaal van de designmeubelen wordt duurzaam vervaardigd. De grondstoffen en productie van COAT14 bieden dus een belangrijke verbetering qua duurzaamheid, terwijl ook de producteigenschappen sterk vooruit zijn gegaan.

COAT14 designmeubelen

De producten van COAT14 worden inmiddels wereldwijd ingezet door architecten en designers in verschillende markten zoals kantoor, zorg, winkels maar ook op akoestisch gebied.

Meer weten over projectmeubilair van COAT14?

Heeft u interesse in de designmeubelen van COAT14? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Woerden om de producten te bekijken. Lees hier meer over COAT14.