Segis

Segis is een prachtig Italiaans bedrijf, opgericht in 1983 in Poggibonsi. Het cultureel erfgoed gaat terug tot de Renaissance, toen deze kleine stad beroemd werd door de ontwikkeling van handgemaakte decoratieve objecten. Tegenwoordig is het merk wereldleider in het ontwerpen en produceren van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige meubels.

Segis projectmeubilair

De ontwerpen komen voort uit de samenwerking tussen diverse ontwerpers met ieder zijn eigen technische en creatieve vaardigheden. Vele ontwerpen zijn onderscheidend vanwege hun design en functionaliteit. Segis neemt bij haar ontwerp en productie altijd de internationale kwaliteitsnormen in acht en zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van het productieproces en toepassing van de beste materialen en afwerkingen. Daarbij verliezen zij de ecologische duurzaamheid niet uit het oog.

Kwalitatief hoogwaardige designmeubelen

De kernwaarden zijn verworven in alle activiteiten van het Italiaanse meubelmerk. Zo zijn ze constant op zoek naar de allerbeste kwaliteit en gebruiken ze enkel eco-verantwoorde materialen. Het merk staat bekend om het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technieken en de hoge kwaliteit.

Segis wil zijn klanten graag persoonlijk benaderen en meedenken over oplossingen op interieurgebied. Om deze reden past het merk zo goed bij All Art Kwast Agencies!

Meer weten?

Heeft u interesse in deze designmeubelen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Woerden om de producten te bekijken. Lees hier meer.