Over ons

All Art Kwast Agencies is opgericht in 2001. Sindsdien werken wij samen met interieurarchitecten, projectinrichters en projectmanagement bureaus.

All Art Kwast

Het adviseren en inspireren van interieurarchitecten en projectinrichters over de juiste invulling van de diverse projecten.

Onze missie is om professionals te inspireren en te adviseren. Ons deskundige team gaat met gerichte actie en snelheid op zoek naar de juiste invulling van uw project. Zo creëren wij altijd een uniek en functioneel resultaat.

Ons team

ALL ART KWAST Over Ons Allard

ALLARD KWAST

“In 2001 richtte ik All Art Kwast Agencies op. Mijn eerste collectie stelde ik samen vanuit huis. Daarnaast informeerde ik architecten en dealers over onze aanwezigheid in de markt.

Ik stel enkel collecties samen die dicht bij mijn persoonlijkheid staan. Mijn kernwaarden hierbij zijn: tijdloos, zuiver, stijlvol, dynamisch en eigenzinnig. Alle collecties moeten dan ook aan deze kernwaarden voldoen.

De wereld is continu aan het veranderen, maar ik hoop dezelfde persoon te blijven, met dezelfde waarden.”

ALL ART KWAST Over Ons Annemieke

ANNEMIEKE
KWAST-VENNEKER

“In 2004 zijn Allard en ik gaan samenwerken binnen All Art Kwast Agencies. Mijn jarenlange ervaring in de verkoop, inkoop en het omgaan met klanten was een goede aanvulling op het bedrijf en vormde ons tot een zeer dynamisch team.

Binnen het bedrijf zorg ik voor het doorvoeren van de eigenzinnigheid en tijdloosheid. Dit doe ik onder andere door het stijlen van onze showroom.”

Ben je geïnteresseerd in onze merken of heb je vragen?

TIJDLOOS, ZUIVER, EIGENZINNIG

All Art Kwast Agencies staat voor authenticiteit, tijdloos, zuiver en eigenzinnigheid. Deze kernwaarden voeren wij als team door in onze werkwijze en uiten wij naar onze klanten.

In onze collecties brengen wij onze eigen signatuur tot uiting, welke wij ook terugzien in onze merken onderling. Ons motto is: wij leveren alle hoogwaardige interieuroplossingen voor restaurants, kantines, vergader-, ontmoeting-, lounge en wachtruimtes, behalve de bureaus en bureaustoelen.