Abstracta x Wall of Art; Inspirerende akoestiek!

Abstracta x Wall of Art; Inspirerende akoestiek!

Abstracta en kunstplatform Wall of Art hebben hun krachten gebundeld om een unieke oplossing te ontwikkelen die akoestiek en kunst combineert. Het doel is om met behulp van werken van boeiende kunstenaars een inspirerende en visueel expressieve ruimte te creëren met een aangenaam, harmonieus geluidslandschap. 

“A simple way to create both a pleasant soundscape and an inspiring atmosphere.”

Design by: Wall of Art

 

Abstracta 2023

Achter de boeiende motieven die op de katoenen stof zijn gedrukt, gaat een effectieve geluiddempende stof schuil die is gemaakt van textielafval en polyester dat is teruggewonnen uit gerecyclede PET-flessen. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende geluidsabsorptie, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld.

Bij de ontwikkeling van Abstracta x Wall of Art zijn geen compromissen gesloten; de kunst, akoestiek en materiaalkeuze zijn van een hoge standaard.

De akoestische kunstwerken van Abstracta x Wall of Art zijn verkrijgbaar in drie maten: 100 x 140 cm, 70 x 100 cm en 50 x 70 cm. Hoewel de panelen niet dikker zijn dan 45 millimeter, is hun akoestisch vermogen enorm hoog. Ze absorberen zeer effectief omgevingsgeluid, waardoor ze ideaal zijn voor drukke, lawaaierige omgevingen, zoals restaurants, hotellobby’s en open kantooromgevingen.

Abstracta 2023

Combineer gerust meerdere panelen met elkaar; dit creëert niet alleen een visueel aantrekkelijk samenhang, maar versterkt ook de akoestiek van de ruimte. Deze veelzijdigheid maakt het eenvoudig om een unieke en persoonlijke touch aan elke ruimte toe te voegen, terwijl een harmonieus geluidslandschap wordt gegarandeerd.

Wil je alles weten over deze samenwerking van Abstracta x Wall of Art? Klik op de link hieronder om het perfecte akoestische kunstwerk te vinden voor jouw volgende project!

Klik hieronder voor meer info…