Billa, elegant en tijdloos

Billa, elegant en tijdloos

Billa, elegant en tijdloos

Wanneer je plaats neemt in de stoelen van de Billa collectie is het gevoel van comfort het eerste dat onmiddellijk opvalt.
Het ontwerp van de Billa Lounge fauteuil van Favaretto & Partners uit 2018 wordt gekenmerkt door zijn vakkundig gebogen rugleuning van eiken multiplex. De vriendelijke rondingen en de zacht gestoffeerde kussens omhullen je met een gevoel van warmte en geborgenheid. De combinatie met de elliptisch gevormde buispoot geven de stoel zijn elegante karakteristieke uitstraling.

 

Billa, elegant en tijdloos

Billa, elegant en tijdloos

De ontwikkeling van de Billa Chair in 2019 was een logische en spontane evolutie van de al bestaande Billa Lounge fauteuil. De ontwerpers gebruikten voor het ontwerp van de Billa Chair dezelfde prachtige materialen en typische elementen. De toevoeging van de Billa Chair maakt deze originele en trendy collectie compleet!

Billa, elegant en tijdloos

De kuip van de Billa collectie is gemaakt van gebogen eiken multiplex; naturel of zwart gebeitst. De binnenzijde van de kuip is gestoffeerd en verkrijgbaar in diverse stofsoorten. Het onderstel van de Billa collectie bestaat uit de typische elliptisch gevormde buis, afgewerkt in poedercoating met de keuze uit vele kleuren of verchroomd.

De prachtige Billa collectie van Segis kan ook in jouw volgende project een ware eyecatcher worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik dan eens op de button hieronder…

 

Klik hieronder voor meer info…