Cinema, toonbeeld van Scandinavisch design

Cinema, toonbeeld van Scandinavisch design

De Cinema fauteuil werd voor het eerst gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan. Deze opvallende design klassieker is ontworpen door Gunilla Allard in 1993 (!) Zij liet zich hierbij inspireren door het vakmanschap bij de vervaardiging van de stoelen in sportwagens; uitzonderlijke comfort in een bescheiden ruimte.

Cinema, toonbeeld van Scandinavisch design All ART KWAST

Project: Akademikliniken – Stockholm, Zweden

Cinema is een toonbeeld van subtiliteit en efficiëntie in stijl en uitvoering. Na het ontwerp van de Cinema fauteuil, maakten de Cinema voetenbank en een Cinema bank de collectie compleet.

Het frame van poedercoated of verchroomde stalen buizen is voorzien van een zitting en rug in stof of leer. De Nosag veren in de zitting geven de Cinema een ondersteunende functie; het geïnjecteerde polyurethaanschuim maakt de stoel echter uiterst comfortabel.
De met leer beklede armlegers en de optie voor in kleur afwijkende stiknaden in zitting en rug maken de Cinema collectie een lust voor het oog.

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor jouw volgende project? Denk eens aan de Cinema collectie! Laat je inspireren op de website van Lammhults…

 

Klik hieronder voor meer info…