Emma Soft , elegant en comfortabel!

Emma Soft , elegant en comfortabel!

Emma Soft; deze opvallende creatie in de collectie van Crassevig is van Sven Dogs Design; een design studio die innovatieve ontwerpideeën creëert op basis van technische expertise en passie en daarin intensief samenwerkt met ambachtelijke bedrijven over de hele wereld. Voor dit ontwerp viel de eer te beurt aan Crassevig!


Met het ontwikkelen van Emma Soft heeft Sven Dogs Design gestreefd naar een aangenaam evenwicht in lichte elegantie en uitnodigend comfort. Zo zijn zij erin geslaagd om een visueel aantrekkelijke stoel te ontwerpen met een ergonomische vormgeving.


Het elegante, stalen draadframe wordt omarmt door een zacht kussen wat uniek comfort garandeert op de rugleuning en zitting. Dit comfortabele en ergonomisch vormgegeven zit- en rugkussen is er in vele soorten stoffering. Emma Soft stoelen zijn voorzien van een slede onderstel en kunnen uitgevoerd worden met of zonder armleuningen.
Emma Soft is bij uitstek een stoel die in de smaak valt bij architecten en ontwerpers met oog voor detail, maar is tevens verassend comfortabel!

Emma Soft is door zijn elegante uitstraling én comfortabele zit niet alleen prima toe te passen in de projectinrichting, maar ook voor residentieel gebruik perfect inzetbaar!