ORCA; opvallend leuk!

De producten van COAT14 bestaan uit FOAM en COATING; de eenvoud van deze samenstelling biedt je de mogelijkheid om een uniek ontwerp te creëren! Maar COAT14 heeft zelf ook een geweldige collectie met opvallende, comfortabele producten. Eén daarvan is ORCA; een prachtige collectie robuuste zitelementen met opvallend zachte lijnen. De ORCA collectie geeft een goed beeld van de mogelijkheden met gecoat schuimmateriaal van COAT14.

All Art Kwast producten van COAT14 bestaan uit FOAM en COATING

De ORCA serie is een verzameling van organisch gevormde zitelementen met een groot zitcomfort. De zitelementen van ORCA zijn eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker; de afmetingen, maar ook de vorm van de elementen kunnen naar wens worden veranderd. Zo creëer je een wel heel opvallend zitelement naar eigen smaak!

All Art Kwast ORCA; opvallend leuk!

De ORCA serie is, net als alle andere producten van COAT14, voorzien van de unieke COATING. Hierdoor zijn de producten toepasbaar in vele soorten omgevingen zoals kantoren, gezondheidszorg, horeca en hospitality. Natuurlijk is ook de buitenruimte te voorzien van de producten van COAT14. De coating is UV bestendig en eenvoudig te reinigen.

Kortom, ORCA is een aanwinst voor ieder project. Eenvoudig, duurzaam, uniek, comfortabel, onderhoudsvriendelijk en… betaalbaar!

All Art Kwast ORCA; opvallend leuk!

Wil jij graag een statement maken in jouw nieuwste project? Klik hieronder…

Klik hier voor meer info…