Segis - Compasso; solide en elegant

Segis Compasso; solide en elegant...

Compasso; solide en elegant…

Compasso is een elegante en tevens solide tafel, ontworpen door Orlandini Design in 2022 en een absolute aanwinst voor het portfolio van Segis.
Het ontwerp van Compasso is geïnspireerd op de vorm van het kompas. Het tafelblad balanceert schijnbaar precair op het hoekpunt van de poten; echter schuilt hierin een extreem solide bevestiging door middel van de karakteriserende aluminium verbinding. De combinatie van technologie en esthetiek vormen op deze manier het solide maar uiterst elegante ontwerp van de tafel.

Segis Compasso; solide en elegant...

De Compasso tafel is voorzien van wielen, waarvan 2 stuks geremd, een flip-top mechanisme en een horizontaal stapelframe zodat de tafels eenvoudig genesteld opgeborgen kunnen worden. Om die reden is de tafel perfect voor multifunctionele zalen, vergaderruimtes en onderwijsomgevingen.

Compasso is uitvoerbaar in vier verschillende lengtes van 120 cm tot en met 180 cm met een breedte van 79 cm en het blad is verkrijgbaar in diverse materialen. Het opvallende, metalen frame is afgewerkt met een poedercoating met keuze uit zeer veel kleuren!

Segis Compasso; solide en elegant...