Zen Pod; een akoestisch paradijs...

Zen Pod; een akoestisch paradijs

Zen Pod, de nieuwe stille kamer van Abstracta is meer dan een gewone concentratie- of belruimte die rust en stilte biedt; het is een plek om op adem te komen. Het is een ruimte om van te genieten – elegant en spaarzaam ontworpen met behulp van uitnodigende, sympathieke, natuurlijke materialen zoals hout, wol, glas, aluminium en staal.

“Zen Pod allows you to sense the surrounding environment without being disturbed by it. The room is quiet; not isolating,”

Ontwerper Staffan Holm

Zen Pod; een akoestisch paradijs

Het spaarzame en harmonieuze ontwerp van Zen Pod gaat op in zijn omgeving en is geïnspireerd op Japanse interieurs. Dit zie je duidelijk terug in de toevoeging van de prachtige eikenhouten lamellenwand, die eenvoudig aan de glazen wand van de ruimte kan worden bevestigd. Dit versterkt niet alleen de Japanse esthetische invloeden, maar verbetert ook de privacy in de Zen Pod. Bijkomend voordeel is het positieve effect die deze lamellenwand heeft op de geluidsomgeving buiten de kamer.

Zen Pod; een akoestisch paradijs

Zen Pod is verkrijgbaar in twee versies: ‘Advanced’ en ‘Essential’ en in drie maten: small, medium en large. De kamer is eenvoudig te monteren en eenvoudig in gebruik.

De akoestische prestaties van Zen Pod zijn uitzonderlijk, zowel binnen als buiten de ruimte. De Zen Pod dempt het geluid met 31dB, wat betekent dat hij geluiddempingsklasse A bereikt!

Zen Pod; een akoestisch paradijs

Zen Pod is ontworpen met veel zorg voor detail; niet alleen aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde. En de ‘slimme’ Zen Pod is uitgerust met veel functionaliteit, waarvan niks overbodig is, zodat niets in de kamer de harmonie en het evenwicht verstoort. Zo is bijvoorbeeld de ventilator naast de verlichting in het plafond geplaatst, waardoor hij nauwelijks zichtbaar is. Rust voor oor én oog!

 

Zen Pod is eenvoudig in gebruik en biedt alles wat je nodig hebt; stopcontacten (230V), ventilatie, ondiepe hoekverlichting, en bediening zijn inbegrepen.

Zen Pod; een akoestisch paradijs

Abstracta biedt de mogelijkheid om je Zen Pod interieur compleet te maken met diverse meubelpakketten voor vergaderingen of geconcentreerd werken. Mooi meegenomen!

Zen Pod; een akoestisch paradijs

Sta je te trappelen om Zen Pod toe te passen in jouw project?

Klik hieronder voor meer info…